Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEOINTERVJUU Särtsakad karavani naised alustavad raadiosaatega: lihtsalt läheme ja naudime ja sõidame

Eeva Esse-Sõõrumaa, Kristel Aaslaid ja Carola Madis alustavad Duo raadio saatejuhtidena.
Eeva Esse-Sõõrumaa, Kristel Aaslaid ja Carola Madis alustavad Duo raadio saatejuhtidena. Foto: Pilt videost

«Teil on eetris naised, kellel on alati ainult hea tuju, ja muusika, mis viib meeleolu kõrgustesse,» rääkisid värsked raadiohääled Eeva Esse-Sõõrumaa, Carola Madis ja Kristel Aaslaid, kelle juhtida on tänasest raadio Duo saade «Tere ummikust!».

«Tunne on ootusärev, täpselt nagu karavani rooliski – ei tea, mis järgmise käänu taga ootab,» ütles Kristel Aaslaid uue rolli kohta esimesi mõtteid jagades.

«Mina üldse ei pabista, sest kui kuulata, millist meeleolumuusikat meie raadiost tulema hakkab, siis ma mõtlen, et lihtsalt läheme ja naudime ja sõidame – kas just sajaga, aga vähemalt kiirusepiirangute raames,» lisas Eeva Esse-Sõõrumaa.

«Ma arvan, et me suudame ennast rakendada nii maksimaalselt, et meie hääl täidab ka meie näo puuduse,» märkis Kristel selle kohta, kas nüüd vaid häälega eetris olemine neid ei heiduta. 

«Meeleolukas mõtete voolimine ühte ja teise suunda ja siis saadki vahepeal ummikust välja ja jälle on tuju hea,» lisas Eeva, kuidas nad iga päev kella kahest kuni kella kuueni ummikus olijate meelt hakkavad lahutama.

Üheks märksõnaks on naiste sõnul ka hea tuju muusika ja mõistagi nende enda hea tuju, mis ka raadiokuulaja tuju iga argipäeva pärastlõunal üleval hoiab. 

Vaata rohkem videost:

Raadio Duo teeb ajalugu ainulaadse programmiga, kus raadioeetris on ainult naised 

Täna startis Raadio Duo suur suveprogramm, mis toob muuhulgas eetrisse telesaatest «Kolm naist karavanis» tuttava trio koosseisus Kristel Aaslaid, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Carola Madis.

Kristel, Eeva ning Carola jagavad eetrit tööpäeviti kell 14-18 programmis «Tere ummikust!». Igal tööpäeval kella 10-14 rõõmustab kuulajaid varem Raadio Elmar nädalavahetuse hommikuid vedanud Kristiina Kraus saates «Sinu päev».

Raadio Duo leviala laienes

Sel suvel on jaama programm kuulda ka FM-sagedustel Harjumaal, Ida-Virumaal ning Pärnumaal. Samuti jätkab Duo Viljandi- ja Põlvamaal ning digiraadio DAB+ testsagedustel.

Raadio Duo keskendub programmis väga palju levipiirkonna kohalikele uudistele, mis tihti üleriigilisse meediasse ei jõua, ent on ometi inimeste jaoks väga olulised. Neid edastades teeb jaam koostööd Postimehe maakondlike väljaannetega. Koostööd Postimehega on eetrist kuulda ka nädalavahetuste hommikutel, kui kell 10 on eetris podcast'idena populaarsust kogunud saated «Naistejutud» ja «Oma tuba, oma luba».

Tagasi üles