VIDEO Tuntud USA koomiku saates astus üles ka Kaja Kallas: suurte ja tugevate sõpradega väikest ei saa kiusata (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin ja USA president Donald Trump kätlesid 28. juunil 2019 Jaapanis Osakas G-20 riikide tippkohtumisel
Venemaa president Vladimir Putin ja USA president Donald Trump kätlesid 28. juunil 2019 Jaapanis Osakas G-20 riikide tippkohtumisel Foto: RUSSIAN PRES. PRESS OFFICE / HANDOUT/Scanpix

USA koomik Jordan Klepper uurib oma saatevideos pealkirjaga «Jordan Klepper Fingers the Pulse: Moscow Tools (FULL SPECIAL)» («Jordan Klepper näpib pulssi: Moskva tööriistad (TÄIELIK ERISAADE)», miks on USAs hunnik Kremlile kasulikke idioote ehk miks vabariiklastest ameeriklased on Venemaa presidendi Vladimir Putini «hullud. 

Ta vaatab ka teist poolt, miks Eestis, millel on piir Venemaaga, ollakse Putini ja tema riigi vastu.

Klepperi poolt humoorikas võtmes intervjueeritud ameeriklased, kelle suust tulev jutt on arvatavalt ajupesu tulemus, peavad Putinit riigijuhtidest kõige intelligentsemaks, arukamaks ja kõigega kursis olevaks. Üks ameeriklanna ütles, et vaatab videoid, millel on Putinit näha ratsutamas, ujumas ja kala püüdmas. Klepper üritab jõuda jälile, miks Vene president nii paljusid ameeriklasi mõjutab ja ta saab põhimõtteliselt sama vastuse – Putin on neile jätnud positiivse kuvandi ja on kõigist üle.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles