FOTOD Tartu südalinna pubi juhataja järjekordadest «Suudleva Tartu» õhtul: nii palju rahvast pole meie Raekoja plats ammu näinud

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Melu 18. mail Tartus, mil toimus kontsertetendus «Suudlev Tartu».
Melu 18. mail Tartus, mil toimus kontsertetendus «Suudlev Tartu». Foto: Erakogu

Möödunud laupäeva õhtul Tartus toimunud suursündmus «Suudlev Tartu» täitis kogu Raekoja platsi tihedalt inimestega. «Pubis järjekorras seisvad mehed kurtsid, et nii kaua pole nad kunagi varem oma õllet oodanud. Mina seisin pool tundi järjekorras selleks, et lapsele juua osta,» jagab oma muljeid tartlane. Pubi Pahad Poisid juhataja ütleb, et nende pubis oli rahvast rohkem kui tavaliselt «täismaja» võimaldaks ning klienditeenindajad andsid endast parima.

Möödunud laupäeval toimus Tartus Raekoja platsil kontsertetendus «Suudlev Tartu». Tartu Postimehe andmetel oli kontserdi tipphetkel Raekoja platsil ja selle ümbruses üle 10 000 inimese, kes olid tulnud kuulama Eesti ja Euroopa eurohitte. Lavale astusid Eesti muusikataeva säravad tähed – Alika Milova, Lenna Kuurmaa, Koit Toome, Ivo Linna, Maarja-Liis Ilus, Ott Lepland, Laura Põldvere, Elina Nechayeva jpt. Rahva ette astus ka kümme aastat tagasi Eurovisiooni võitnud Conchita Wurst ning 2019. aastal Tel Avivis toimunud lauluvõistlusel Eestit esindanud rootslane Victor Crone.

Kogu raeplats oli täitunud rahvaga ning sealsetes pubides looklesid pikad järjekorrad, mis ulatusid uksest välja.  

Tagasi üles