PÄEVAHOROSKOOP 21. mai: Skorpionil edeneb uute projektide arendamine hoogsalt, Kaksikutel õnnestub asjaajamine kenasti

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: eldar nurkovic/Shutterstock

Toredat teisipäeva!

 

JÄÄR

Praegune aeg soosib suhtlemist, reisimist, õppimist. Täna on väga hea päev rahvahulga ees oma tõdede kuulutamiseks!

SÕNN

On palju asju, mida pole võimalik jõuga ära teha – surveavaldus suurendab vastuseisu. Olukorra kavalusega lahendamine viib sihile.

KAKSIKUD

Sulle meeldib tegeleda ülesannetega, mis võimaldavad suhtlemist paljude inimestega. Asjaajamine õnnestub kenasti.

VÄHK

Mingit viisi eesmärgi poole pürgimiseks oled pikka aega kasutanud, ometi ei ole sa veel sihile jõudnud. Nüüd on aeg taktikat muuta.

LÕVI

Arenda ennast! Vahet pole, kas võtad ette tööalase koolituse või õpid midagi hingele. Reisimine toob huvitavaid muljeid ja uusi teadmisi.

NEITSI

Seda, mille oled kord kaotanud, on raske tagasi saada. Eriti juhul, kui oled kaotuse ise põhjustanud. Sul tuleb teha vigade parandust.

KAALUD

Sul võib olla hea idee, aga see ei tähenda, et sinu nägemus on ellu viidav. Idee ja teostuse vahele peab mahtuma planeerimine.

SKORPION

Uute projektide arendamine edeneb hoogsalt. Samuti õnnestub parandada varem tehtud vigu ja poolelijäänu edukalt lõpule viia.

AMBUR

Võimalik, et sul tekib tahtmine kodus midagi remontida või uuendada. Lähened teemale leidlikult ja loominguliselt.

KALJUKITS

Paraku pole sinagi eksimatu – oled mingi ettevõtmisega rappa jooksnud, pead midagi parandama või lausa uuesti otsast alustama.

VEEVALAJA

Sulle võib ekslikult tunduda, et kõveraid teid pidi liikudes ja kaasinimestega natuke manipuleerides on kergem midagi saavutada.

KALAD 

Suudad probleeme leidlikult lahendada. Ehk harutad mängleva kergusega lahti sõlme, mis pikemat aega tegevust on takistanud.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles