MEELEOLUKAS GALERII «Reede ÕHTU!» saates lähevad vastamisi ärimees Meelis Lao ja enesearengu teejuht Tiit Trofimov

Elu24
Copy

Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud «Reede ÕHTU!» saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale, et valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja.

Täna õhtul lähevad «Reede ÕHTU!» saates vastamisi ärimees Meelis Lao ja enesearengu teejuht Tiit Trofimov. Mõlemad mehed on teinud oma äri, avaldanud hulganisti raamatuid, vedanud taskuhäälinguid ning julgelt avaldanud arvamust nii inimeste kui elu enda kohta.

«Reede ÕHTU!» saates käib mäng võidu peale ja parimaks tiimiks saab võistkond, kes kogub voorude peale kõige rohkem punkte. Võita saab 500 eurot annetada enda poolt valitud heategevusorganisatsioonile.

«Reede ÕHTU!» paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse täna kell 20.30 Kanal 2s!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles