VIDEO Sarah Jessica Parker avaldas asja, milleta ta lapsena kodust välja ei läinud

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker Foto: RW/MPI/Capital Pictures, Scanpix

Telesarja «Seks ja linn» staar Sarah Jessica Parker armastab raamatuid ning tegeleb lisaks näitlemisele ka kirjastamisega. Instagrami videos räägib ta toreda seiga oma lapsepõlvest ning avaldab asja, mis pidi temal ja tema õdedel-vendadel alati kaasas olema, kui nad kodust välja läksid.

USA filminäitleja ja teleprodutsent Sarah Jessica Parker (59) kasvas üles kaheksalapselises peres. Instagrami postitatud videos ütleb ta, et tema lahutamatuteks kaaslasteks lapsepõlves olid raamatud. «Meie kodus oli reegel, et kui sa õue lähed, siis pead võtma midagi lugemiseks kaasa. Ja see reegel kehtis juba siis, kui me veel lugeda ei osanud,» räägib näitlejanna. «Mu ema teooria oli, et kui sa hoiad käes raamatut, siis hakkad sa seda armastama,» ütleb Parker lisades, et tema ema töötas õpetajana. 

«Mingil hetkel hakkasime juba ise raamatuid valima ja enam ei pidanud ema meile ütlema, et võtaksime raamatu kaasa, vaid me ise võtsime alati midagi lugemiseks, kui kodust välja läksime,» meenutab ta ning naljatleb, et kui keegi nende pere lapsi tänaval kohtas, oli igal lapsel alati raamat taskus või New Yorkeri ajakiri kokku volditult kaasas. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles