Kolumbus Kris tähistab 25. sünnipäeva täitumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolumbus Kris tähistab tänavu 25. juubelit.
Kolumbus Kris tähistab tänavu 25. juubelit. Foto: Promopilt

Juba sel reedel, 13. aprillil tähistab Eesti rokiveteran Kolumbus Kris oma 25. sünnipäeva grandioosse kontserdiga klubis Rock Cafe, kus sünnipäevapsega koos astuvad lavale Jan Uuspõld, Prägnantne brigaad ja Neogeen.

 Lisaks võistlevad omavahel trummarid ja plaadikeerutajad: Villu Viirsalu vs Andres Oja, Paul Oja vs Kallervo Karu ja Aivar Meos vs Suss.

Ansambli bassimees Jaanus Raudkats lausus, et tal on väga hea meel, et nad samas koosseisus nii pikka aega vastu pidanud. «Bändi tegemine on nagu abielu. Ju siis see abielu on õnnestunud. Soovin meile pikka iga ja veel mitmeid juubeleid,» muheles Raudkats.

Kolumbus Kris alustas tegutsemist 1987 aaastal. Esimene suurem ülesastumine leidis aset sama aasta Tartu muusikapäevadel. Tänasel päeval kuuluvad bändi Aivar Oja (kitarr), Urmas Vare (vokaal), Jaanus Raudkats (bass) ja Andres Oja (trummid). Kolumbus Kris on ilmutanud 5 täispikka albumit ja ühe kogumikalbumi «Eesti Rocki Annaalid Kolumbus Kris 87-94». Neist viimane ilmus 2008. aastal.

13. aprillil avatakse uksed Rock Cafesse kell 21.00, piletid on eelmüügis pubis Guitar Hunt (Pärnu mnt 19, Tallinn), plaadipoes Rock Road (Endla 38, Tallinn) ja klubis Woodstock (Tatari 6, Tallinn).

Sünnipäeva puhul võtab Kolumbus Kris ette Eesti tuuri: 13.04 Tallinn, Rock Cafe; 21.04 Pärnu, Sweet Rosie Irish Pub; 26.04 Tallinn, Cafe Amigo; 27.04 Tallinn, Scotland Yard; 04.05 Tallinn, Guitar Hunt; 11.05 Tartu, Püssirohukelder; 18.05 Pärnu, Kentuki Lõvi Pubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles