VIDEO Parimaks suunamudijaks pürgiva Jüri Ratase kinkekomplekt pani fännid hulluma (1)

Elu24
Copy
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Mihkel Maripuu

Aasta suunamudijaks pürgiv Jüri Ratas pani Instagramis loosi kümme kinkekompleki, mis on pannud fännid kommentaarides hulluma. «Jüri starter pack ongi see, mis mu elust puudu on,» kirjutavad inimesed kommentaarides, miks just nemad ühe neist komplektidest endale peaks saama. 

«Hommikukohv ja -tee ja kindlasti enne tööleminekut kaks C-vitamiini ka,» alustab poliitik Jüri Ratas oma videot, kus loosib välja kümme starter pack'i, millega oleks paslik igat päeva alustada. Lõunaooteks pakub aasta parimaks suunamudijaks pürgiv Ratas aga ühe ampsu suurust šokolaadi.

«Peaksin võitma, sest olen suur fänn. Mul on isegi pilt koos Jüri Ratasega Jüri Coopi ees. Mul on väike C-vitamiini puudus ja mulle väga maitseb šokolaad. Mul pole autot, aga mul puudub parkimiskell. Kodus on alatihti külm ja ainus soojusallikas on kamin, kuid mul pole kodus tuletikke. Pusale ei ütleks ma kunagi ei,» kirjutab näiteks Madis kommentaarides, miks just tema seda kinkekomplekti vajab. «Jüri starter pack ongi see, mis mu elust puudu on,» lisavad samuti paljud. 

Ent on ka teisi põhjusi, miks see komplet kellelegi marjaks ära võib kuluda. «Sest see starter pack aitaks peale gümna lõppu uute oludega kohaneda!» Teine aga lisab, et riigiteaduste tudengina oleks see hea asi, millega koolis käia.

Ent mainitakse ka seda, et tänu poliitiku figureerimisele ühismeedias on neid poliitika palju rohkem huvitama hakanud. 

Ühtekokku on postitusele kogunenud ligi nelisada kommentaari, kust leiab siiski ka  skeptikuid: «Vaataks nagu mingit filmi, peaaegu nagu jääks uskuma isegi!».

Nomineeritud aasta suunamudija kategoorias

Erakonnas Isamaa toimetav Ratas on ühismeedias juba mõnda aega laineid löönud ning aprilli alguses nomineeriti ta Kroonika meelelahutusauhindadel aasta parima suunamudija kategoorias. 

«Päris äge! Ma olen südamest tänulik kõigile, kes on mind hea sõnaga toetanud ja julgustanud sotsiaalmeedias oma tegemisi ja toimetusi jagama,» kirjutas ta, kui oli märkamisest teada saanud.

Märtsis kirjutas Eesti Ekspress loo pealkirjaga: «Rattagram: Jüri Ratase Instagram on ainus Eesti poliitiku konto, mida tasub jälgida».

Siis nentis Ratas Instagramis: «I am the real winner here! (Ma olen siin tõeline võitja – toim). Aga kogu asja võlu peitub tegelikult selles, et mul on lihtsalt maailma parimad jälgijad!»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles