Räppar Päevakoer Eurovisiooni pingetest: õhk oli paks, kõik otsisid infot

Elu24
Copy
5MIINUST x Puuluup.
5MIINUST x Puuluup. Foto: Konstantin Sednev

Laupäeval Malmös toimunud Eurovisiooni finaalvõistlusel Eestit esindanud 5MIINUST ja Puuluup jäid 20. kohale. Esmaspäeva õhtul ETV «Ringvaates» rääkisid Päevakoer, Estoni Kohver ja Ramo Teder muu hulgas sellest, milline oli Eurovisiooni õhustik ja kuidas nad Šveitsi võiduga rahul on.

Poolfinaali esinemist kommenteerides ütles Kohver, et see oli päris jube. «Finaal ei olnudki kõige õudsem, see poolfinaali oma oli jube. Sattusin seda nägema hotellis pärast finaali proovipäeva ja siis ma panin kõrvad kinni, see oli päris õudne,» ütles Kohver. Žürii vähesed punktid 5MIINUST ja Puuluupi ei heidutanud ja ühel hetkel oli juba naljakas, kui ühegi riigi žürii Eestile ühtegi punkti ei andnud. Lõpuks siiski Austriast ja Itaaliast tuli kokku neli punkti. 

Eurovisiooni finaali varjutas nii Hollandi disklahv kui ka Iisraeli ümber toimuv. Päevakoer ütles «Ringvaates», et pärast esimest lipuparaadi proovi oli kohapeal õhk paks ja hakkas tulema jutte, et midagi toimub Hollandi eurolauliku Joost Kleiniga. «Kõik sellest rääkisid, käisid telefonid ringi, otsisid infot. Kõmu ja mittefaktilist juttu oli palju.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles