Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Jordaania kaagid püüdsid produtsendi ja saatejuhi Sander Valge hotellituppa sisse murda: ühel hetkel käis keset ööd esikus kõva pauk

Copy
Foto: Sander Valge

«Kell oli umbes pool kaks öösel ja elasime kaasa Eurovisiooni lauluvõistlusele, kui ühel hetkel käis kõva pauk esikus,» meenutab Jordaanias uut reisisaadet teinud Sander Valge. Juba mõni hetk hiljem püüdsid kaks tundmatut härrasmeest elektroonilise ukseavajaga nende hotellituppa tungida.

«Proovi siis rahulikult magada, kui kaagid kell kaks öösel proovivad end tuppa sisse murda ja kogu tehnika ära varastada,» kirjeldas ühismeedias telesaate produtsent ja saatejuht Sander Valge Jordaanias aset leidnud intsidenti. Nimelt on ta seal parasjagu koos Peeter Võsa ja Jaan Roosega uut reisisaadet filmimas. «Igatahes oli tore üllatus keset ööd, kui räige pauguga sisse prooviti tungida,» nentis ta ja jagas fotosid kahjustada saanud ukseketist ja reisikohvrist.

Valge lisas, et intsident leidis aset Ammani linnas. «See oli meie viimane öö Jordaanias enne Saudi Araabiasse minekut. Kell oli umbes pool kaks öösel ja elasime kaasa Eurovisiooni lauluvõistlusele, kui ühel hetkel käis kõva pauk esikus,» meenutab Valge. Kaks tundmatut härrasmeest olevat proovinud elektroonilise ukseavajaga nende hotellituppa tungida.

Tagasi üles