Koos Hollandi solistiga eurolava jagama pidanud artistid murdsid vaikuse (1)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Hollandi solist Joost Klein (keskel) koos Appe Mussa (vasakul) ja Stuntkabouteriga Eurovisiooni nädala alguses.
Hollandi solist Joost Klein (keskel) koos Appe Mussa (vasakul) ja Stuntkabouteriga Eurovisiooni nädala alguses. Foto: Jessica Gow / TT / AFP / Scanpix

Oma riigile esimese sedalaadi Eurovisiooni diskvalifikatsiooni toonud Hollandi laulja Joost Klein ei ole ainus, kes tänaõhtusest finaalist kõrvale jääb. Eurolavale ei jõua ka artistid Appie Mussa ja Stuntkabouter, kes väljendasid vahetult pärast diskvalifikatsiooni sotsiaalmeedias oma emotsioone.

Eurovisiooni lauluvõistluse finaalipäeva esimeses pooles selgus, et Holland eurolavale ei astu ning riik sai diskvalifikatsiooni. Põhjus oli neljapäevaõhtune juhtum, kus Hollandit esindama pidanud Joost Klein olevat kedagi õigusvastaselt ähvardanud.

Kuna vahejuhtum jõudis prokuratuuri lauale ja uurimine kestab, otsustati, et Klein lavale ei astu. Kuid lisaks Kleinile oleks 11. mai õhtul pidanud lavale astuma veel kaks artisti, kes lauluvõistluse finaalis bändina lavale ei jõua.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles