Taani ja Rootsi vahelise silla ootamatu sulgemine tekitas rongijaamas kaose: inimesed pressisid ennast poolpaanikas rongile

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Foto: Henri Laumets

«See tunglemine, mis lahti läks, oli võrreldav Jaapani metrooga. Inimesed pressisid ennast poolpaanikas peale,» kirjeldab raadio Elmari saatejuht Henri Laumets olukorda Taani rongijaamas. Sealne kaos oli tingitud Öresundi silla ootamatust sulgemisest.

«Saabusime eile õhtul kella seitsme ajal lennukiga Taani Kopenhaagenisse ja plaan oli kohe edasi Rootsi Malmösse minna,» räägib raadio Elmari üks saatejuhtidest Henri Laumets. «Kui läksime lennujaamas rongide väljumise terminali, oli see meeletult ülerahvastatud,» kirjeldab Henri, kelle sõnul valitses perroonil täielik segadus. «Me ei saanud alguses arugi, et mis toimub. Mõtlesime, et tegemist on Eurovisiooni populaarsusega, et inimesed on kõik sinna suundumas ja sellepärast ongi lihtsalt nii palju rahvast.»

Ka pärast mõnda aega perroonil ootamist ei paistnud rongi aga kusagilt. «Ootasime ja ootasime, aga rongi ei tulnud. Kogu aeg tulid vaid teated, et rongid hilinevad ja ei välju, et oodake edasisi korraldusi.» Internetist asja uurides selgus aga peagi, et Taani ja Rootsi vaheline Öresundi sild on suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles