Tallinna eksabilinnapea Jaanus Mutli armus tööpostil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Mutli.



at/Foto:ANDRES TEISS
Jaanus Mutli. at/Foto:ANDRES TEISS Foto: Andres Teiss.

Endine Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli (38) ja tema elukaaslase ning poja ema Ingrid Saare teed on lahku läinud - lähedaste sõnul on mehe lootusetult ära võrgutanud tumedapäine särtsakas Irina Eha, kellega ta töötas koos SAs Tallinn 2011.

Seksikas sireen, kelle tööks oli juhatuse nõustamine igapäevastes küsimustes, asus teadjate sõnul Jaanust piirama viivitamatult, kui nende teed olid ristunud, kirjutab Kroonika.

Mutli lugu ei kinnita, aga ei kummuta ka. «Ma oma eraelu ei kommenteeri,» jääb ta napisõnaliseks. «Inimesed las räägivad. Mis tööd puudutab, siis sel teemal olen nõus vestlema.»

Sel teemal, mis nende vahel toimub, jääb ka Ingrid diskreetseks, kuid tal on idee: «Äkki tuleks selleteemalised küsimused suunata asjaosalisele endale?» pakub ta.

Veel 2009. aastal rääkis Mutli, et isakssaamine on tema elu väga palju muutnud, sest nüüd tuleb arvestada eelkõige väikse poja Kaspari ning tema huvidega. Aastal 2012 on Jaanuse eelistuste kaalukauss siiski pisut nihkes...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles