Tauri Tallermaa abiellus kolmandat korda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauri Tallermaa.
Tauri Tallermaa. Foto: Erakogu

Mõne aasta eest saates «Laulud tähtedega» tuntust võitnud mälutreener Tauri Tallermaa (44) on taas naisemees. Tauri abiellus kuu aega tagasi oma senise elukaaslase Maris Kehvaga (36), kellega tutvus ülemöödunud aastal, kui aitas tal nende ühise sõbra palvel mälutreenerina traagilisest sündmusest, mehe kaotusest üle saada...

«Meil tekkis alguses pigem vaimne side - ta aitas mul sellest traumast üle saada,» rääkis Maris veidi enam kui aasta eest Kroonikale antud intervjuus. «Mul olid mälus lüngad ja koos püüdsime leida mingit lahendust mälu taastamiseks. Sealt tekkis pigem selline hea sõprusside, ei olnud nii, et võrgutas leske hauaveerel...,» kirjutab Kroonika

Tauri sõnul suhtles ta Marisega puhtalt seoses mälu teemaga, püüdes teda konsulteerida nii palju, kui oskas. Kujunes välja aga hoopis nii, et ta oli ennekõike väga hea kuulaja. «Maris ütleb, et minuga oli imelikult kerge rääkida,» meenutas Tauri samas intervjuus.

«Tihtipeale on seda inimestega raske teha. Ma olen talle tõesti hästi palju moraalset ja mõtlemistuge andnud. Suhtlemise ja nõustamise käigus tundsin ära, kui sarnased on meie mõtlemismustrid. Ja ühel hetkel oli lihtsalt murdepunkt.»

Maris tunnistas, et Tauri oli talle raskel hetkel üldse üks väheseid inimesi, kellega ta julges oma mõtteid ja emotsioone jagada! Naine, kes töötas siis Elizabeth Ardeni ilutoodete Ida-Euroopa müügijuhina, uskus, et on saanud teise võimaluse olla õnnelik!
Ka Kroonikas pauguvad šampanjad – palju õnne noorpaarile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles