Vanessa Williams: mind kasutati seksuaalselt ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanessa Williams
Vanessa Williams Foto: Kanal 2

Näitlejanna ja laulja Vanessa Williams avalikustas oma elulooraamatus «You Have No Idea», et teda kasutati lapsena seksuaalselt ära.

Intsident leidis aset, kui Williams oli kõigest kümneaastane, mistõttu ei saanud ta kohe aru, mis temaga juhtus, kirjutab People.

Naine meenutas, et kord tulid neile külla peresõbrad, kellel oli kaasas 18-aastane tütar Susan.

«Ta ütles, et heidaksin vaibale pikali. Olin segaduses. Kas hakkame mingit mängu mängima? Kui üritasin asjale pihta saada, tõmbas Susan mu pidžaamapüksid alla. Küsisin: «Mida sa teed?» Ta ütles: «Ära muretse, see on mõnus.»,» kirjeldas Williams.

Susan käskis asjast vaikida ja Williams tegigi seda: «Ma ei saanud sellest enne aru kui kolledžis. Olin oma poiss-sõbraga, kui see mulle äkitselt kohale jõudis: «Jumaluke, mind ahistati!».»

Varsti pärast seda hakkas naine iludusvõistlustel käima ning võitis 1983. aastal esimese mustanahalisena Miss Ameerika tiitli. Kuid ta oli täiesti tuim: «Ma polnud õnnelik ega põnevil. Ma justkui poleks seal kohal olnud. Naeratasin lihtsalt ja lehvitasin.» Missikroon ei jäänud kauaks tema kätte, sest avalikkuse ette jõudsid tema alastipildid ja ta kaotas tiitli.

Williams usub siiski, et kõik kannatused olid osa tema teekonnast ning ta on õnnelik selle üle, kuhu ta jõundud on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles