Kaja Kallas või Kerli Kõiv? Saates maski langetanud osaleja tekitas televaatajates parajat segadust

Elu24
Copy
«Maskis laulja»
«Maskis laulja» Foto: TV3 pressifoto

Pühapäeval langetas saates «Maskis laulja» maski noor näitleja ja lauljatar Desiree Mumm. Näib, et viimane tõmbas paljudele koti pähe, sest kommentaariumist võib leida tema identiteedi kohta kõiksugu pakkumisi – peaministrist vigursuusataja Kelly Sildaruni. 

«Flamingole on antud tõeline inglihääl! Kui ilus!» kirjutas TV3 saade «Maskis laulja» oma Facebooki kontol, paludes televaatajatel ära arvata, milline lauljatar end flamingomaski taga peidab.

Vastuseid on seinast seina. Merilin Mälk, Kerli Kõiv, Kristel Aaslaid, Grete Kuld, Evelin Võigemast, Hele Kõrve, Liisi Koikson – käisid teiste hulgas kommentaariumist läbi. 

«Siin pole juttugi, meie kõigi armastatud Kaja Kallas,» naljatas aga keegi. Lisaks lauljataridele spekuleeris üks, et flamingomaski all peitub vigursuusataja Kelly Sildaru. 

Saate lõppedes langetas maski aga hoopis näitleja ja laulja Desiree Mumm.

«Saladus on väljas. See oli üks vinge sõit! Mul on nii hea meel, et sain võimaluse sellest ägedast projektist osa võtta,» kirjutas ta ühismeedias ja lisas: «Ma nautisin kogu seda protsessi nii väga. Maskeeritult laval esineda oli kirjeldamatult lahe – kuigi kandsin maski, oli huvitaval kombel tunne, et ma pole kunagi varem laval nii «mina» olnud.»

Desiree Facebooki tehtud postituse all kiidavad paljud naise lauluoskust, kuid mitmed väljendavad ka hämmingut. «Appi kui suur üllatus,» kirjutab üks. Teinegi nendib: «See oli tõesti üks suur üllatus!!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles