«Oli plaan lennata, aga sellist tsirkust küll ei taha.» Ühismeedias arutati Finnairi ebaõnnestunud Tartu lennu üle

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Pühapäeval, 31. märtsil alustas Finnair regulaarlendudega Tartu ja Helsingi lennujaama vahel. Aprilli lõpus pidid kaks Helsingi-Tartu lendu Soome tagasi pöörduma.
Pühapäeval, 31. märtsil alustas Finnair regulaarlendudega Tartu ja Helsingi lennujaama vahel. Aprilli lõpus pidid kaks Helsingi-Tartu lendu Soome tagasi pöörduma. Foto: Kristjan Teedema

Lõppenud nädalavahetusel pakkus palju kõneainet kaks ebaõnnestunud Finnairi lendu Helsingist Tartusse. Meediakajastusele lisaks arutati teema üle ka ühismeedias, seda nii tõsiselt kui ka läbi musta huumori.

Postimees vahendas 27. aprillil, et Tartu lennujaamas maanduma pidanud Finnairi lennuk pidi GPS-seadmete tõrke tõttu juba teist ööd järjest naasma Helsingisse.

Tartu linnapea Urmas Klaas möönis Postimehele, et teema on laiem kui ainult ühe Tartu-Helsingi lennuliini häirimine. «Tegemist on hübriidsõja ühe vormiga, mille tunnistajateks me praegu oleme. Kindlasti on vaenlase eesmärk meie elu häirida nii palju kui võimalik ja see on karm reaalsus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles