Stefan meenutab andunud fänni kirja: siis üks naine kirjutas mulle, et...

Elu24
Copy
Stefan Airapetjan
Stefan Airapetjan Foto: Taavi Sepp

«Alguses ma olin kõvasti armukadedam ja oma peas mõtlesin asju üle,» rääkis hiljuti värske looga välja tulnud muusik Stefan TV3 saates «Kolmekas», kus tuli muu hulgas juttu ka sellest, mida huvitavat fännid talle esinemiste ajal lavale on visanud.

 

TV3 saates «Kolmekas» käis külas laulja Stefan, kel hiljuti uus lugu ilmus. ««Katkine tee» räägib suhtest, mis läks puruks ja inimesed ei leia teineteise juurde teed ning ei saa ühele meelele. Elus tuleb seda kahjuks ette ja sellega tuleb leppida ja edasi liikuda,» kirjeldab Stefan uut lugu.

Kuigi Stefani uus lugu on vägagi melanhoolse sõnumiga, on muusik armastav abikaasa ja tubli isa, möödunud aasta lõpus tähistas Stefani ja tema abikaasa Victoria pisitütar esimest sünnipäeva. Ehkki Stefan ja Victoria kasvatavad õnnelikult koos pisikest last, siis muusik tunnistas, et aastaid tagasi võis ta olla üpriski armukade. «Alguses ma olin kõvasti armukadedam ja oma peas mõtlesin asju üle. Aga ajaga ma suutsin end maandada ja rahustada, ilmselgelt ma usaldan oma naist, tean teda läbi ja lõhki. Ja sama teab ka tema minu puhul.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles