TikToki staar ja New Yorgi ikoon suri vaid 29-aastaselt

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Eva Evans lühisarjas «Club Rat».
Eva Evans lühisarjas «Club Rat». Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

«Ta oli New Yorgi ikoon,» kirjeldab Kanye Westi ekskallim Julia Fox varalahkunud sisuloojat Eva Evansit, kes lisaks TikToki sisule lõi ka viieosalise lühisarja. 

Populaarne sisulooja Eva Evans, kellel oli TikToki platvormil üle 300 000 fänni, suri vaid 29-aastaselt, vahendab New York Post. Väidetavalt leidis Evansi sõbranna naise tema korterist surnuna laupäeval, 20. aprillil. Viimati nägi sõbranna Evansit eelneval päeval.

«Eile sai meie pere teada, et meie armas, imeline, loominguline, hooliv, hirmnaljakas Eva, minu imekaunis õde, on meie seast lahkunud,» kirjutas sisulooja õde Lila Joy ühismeedias.

Hetkel on põhjust arvata, et Evans võttis endalt elu.

Evansi sõbranna, kes naise leidis, väitis meediale, et tema ja teiste sõprade silmis ei olnud sisulooja masenduses ning tal ei olnud emotsionaalselt rasked ajad. 

Loominguliselt end sotsiaalmeedias väljendanud Evans oli ka lühisarja «Club Rat» režissöör ja staar. Viieosaline komöödiasari, mis ilmus 2023. aastal, on osa Amazon Prime videoplatvormist. Selle esimene osa on saadaval ka Youtube'i platvormil.

«Club Rat» räägib loo sisuloojast, kes proovib pärast viraalseks saanud ja piinlikuks kujunenud lahkuminekut New Yorgis armastust leida. 

Oma kodulehel kirjutab Evans, et ta sündis Manhattanil ning ta tegutseb režissööri, stsenaristi ja produtsendina. Tema klientide hulka kuulusid Dior, Gucci, Apple, Nike, Miley Cyrus ja paljud teised. 

Sisulooja, Kanye Westi ekskallim ja filmis «Uncut Gems» mänginud Julia Fox avaldas ühismeedias Evansi lahkumise järel lähedastele kaastunnet. «Ta oli minu jaoks nagu väike õde ja ta vaatas mulle alati alt üles. Ta on lahkunud. Ta oli nii noor. Tal oli elus veel nii palju teha. Aga ta elas oma elu täiel rinnal,» märkis Julia Fox ja lisas: «Ta oli New Yorgi ikoon.»

Evansit jäävad lisaks fännidele ning sõpradele igatsema tema ema ja kolm õde. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles