Sandy Rivera maagia jätkub!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandy Rivera
Sandy Rivera Foto: Club Privé

Kuu suurim pidu, parim pidu, lahedaim pidu, meeletuim pidu, uhkeim pidu - need EI OLE märksõnad, millega reedest Sandy Rivera (Kings of Tomorrow) esinemist klubis Privé iseloomustada. See on pidu, millest puudumine ei ole soovitatav ning osavõtt toimub vaid omal vastutusel, sest see muusika võib viia teise dimensiooni! See on pidu, mis tekitab sõltuvust!

Sel reedel, 13.veebruaril, jätkub Sandy Rivera omanimeline üritustesari klubis Privé. Kuna samal öösel hakkab ametlikult valentinipäev, siis õhk on täis armastust, seksi ja kirge. Silmarõõmu jätkub nii naistele kui meestele. Õhu kütab kuumaks imekaunis DJ Heivi S!

Vaata Sandy Rivera detsembris Club Privés SIIT.

Vaata Sandy Rivera intervjuud enne detsembri esinemist Eestis SIIT.

Loe Sandy Rivera intervjuud Club Privéle SIIT.

Evely Ventsli (Club Privé): «Sandy Rivera näol on tegemist mehega, kes ei lõpeta pidu seni, kuni rahvas veel tantsida ning kaasa elada jõuab, viimasel korral sulgesime klubi kell 7:30. Need viimased fännid, kes lõpuni vastu pidasid, said aga kõige suurema ja positiivsema emotsiooni osaliseks, nimelt mängis Sandy viimaseks looks miskit, mida ülejäänud maailm veel kuulnud polnud, uue loo, mis oli veel lõpetamata aga ma olen täiesti kindel, et sellest saab hitt!»

Sandy Rivera puhul on tegemist maailmakuulsa nimega, keda võib tavaliselt näha mängimas suurtel festivalidel ning megaüritustel. Klubi Privé kasuks otsustas mees aga sellepärast, et tegemist on väikse klubiga, millel on suur süda ning Sandy viimasel külastusel avaldasid meie klubikülastajad talle tõeliselt muljet. Lisaks on klubi Privé saavutanud positiivse maine välismaiste DJ'de seas, sest need, kes klubis mängimas käinud, soovitavad ning soovivad ise taas plaate keerutama tulla.

Kings Of Tomorrow, Soul Vision, Auréi, D'Menace, Awesome Foursome, The Committee, Mysterious People, Organized Noise, Sanjay, Sanjose - need on vaid mõned varjunimed, mida DJ ning produtsent Sandy Rivera on aastate jooksul kasutanud. Hoolimata muljetavaldavatest varjunimedest on Sandy karakter jäänud mõistatuslikuks. Kaevakem veidi sügavamale Sandy minevikus ja selgub, et ta vastutav nii mõnegi tantsupõranda hiti eest. Kui armastate elektroonilist muusikat, siis olete kindlasti nii mõnegi tema loo järgi tantsinud. Muide Sandy Rivera (Kings Of Tomorow) Finally on läbiaegade suurim house muusika klassik!

Kuula osa Sandy Rivera (Kings Of Tomorrow) hittidest SIIT; SIIT ja SIIT


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles