Tulisa Contostavlos: olin seksivideo filmimise ajal purjus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulisa Contostavlos
Tulisa Contostavlos Foto: SCANPIX

Briti teletäht ja lauljatar Tulisa Contostavlos väitis, et oli seksivideot tehes purjus.

Intiimne klipp jõudis avalikkuse ette eelmisel kuul ja naise sõnul on selles süüdi videos figureerinud ekskallim MC Ultra ehk Justin Edwards, vahendab Digitalspy.

Kohtule esitatud kaheksaleheküljelises tunnistuses seletab naine, et ei mäletanud video filmimist, mistõttu eitas ta eelmisel aastal selle olemasolu. Tulisa sõnul mõjus video lekkimine halvasti tema tervisele.

«Usun, et olin video filmise ajal joobes. Nüüd, videot nähes, on selge, et seal olen mina. Pidin olema väga purjus, et lasin oma toonasel poiss-sõbral Justin Edwardsil seda tegevust filmida,» seletas Tulisa.

Kuigi mees väidab, et Tulisa lasi teha palju seksivideoid ja -pilte, eitab naine seda. Ta kinnitas ka, et vastupidiselt väidetele ei toimunud kõnealune seksiakt avalikus kohas.

«See pidi olema erariietusruum või -tualett. Minu riietusruum oli alati lukus ja turvamehed seisid väljas. Tundub, et tegemist oli N-Dubzi kontserdiga,» arvas naine.

Tulisa kahtlustab, et Edwards tegi tema teadmata teisigi videoid: «Ta olevat öelnud, et ootab ära, kuni ma kuulsaks saan, ja avaldab siis need raha eest avalikkusele. Usun, et Justin Edwards on üks manipuleeriv ja kibestunud mees. Ta teeb seda armukadedusest. See video on osa plaanist kahjustada mu elu ja karjääri.»

Contostavlos nõuab Edwardsilt kohtu kaudu 100 000 naela. Mees eitab video lekitamist ja kohtuasi jätkub suvel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles