NAGU KAKS TILKA VETT? Segaduses televaataja sai alles päev pärast saadet aru, kes Saunaviha maski taga oli

Elu24
Copy
Saatejuht Franz Malmsten ja Saunaviht.
Saatejuht Franz Malmsten ja Saunaviht. Foto: TV3

Kui üldjuhul jagub «Maskis laulja» saate ajal teadmatust hetkeni, mil laval olnud staar oma maski eest võtab, siis mõne jaoks kestab müsteerium kauemgi. Elu24 lugeja jagas toimetusele koomilist lugu ja viitas, et segadust tekitas see, et tema silmis on kaks staari äravahetamiseni sarnased.

Möödunud pühapäeval võttis TV3 meelelahutussaate «Maskis laulja» laval Saunaviha maski eest laulja ja ettevõtja Jüri Makarov. Sellega tuli paljudele selgus majja, nii mõnigi avaldas ühismeedias, et neile oli maski all olev isik teada juba ammu.

Ühele Elu24 lugejale jagus segadust esmaspäevani.

«Pingeline tööpaus sai ootamatu pöörde, kui mina ja kolleeg sattusime vaidlusse möödunud õhtu «Maskis laulja» saate asjus,» kirjutas Elu24 lugeja toimetusele ja jagas meeleolukat lugu nädala algusest. 

Saunaviha maski all oli ettevõtja ja laulja Jüri Makarov.
Saunaviha maski all oli ettevõtja ja laulja Jüri Makarov. Foto: TV3

«Mina, olles kindel oma muusikalises taiplikkuses, väitsin kindlalt, et maski taga peitis end laulja Jüri Homenja. Imetlesin veel tema meisterlikku etteastet ja oskust oma äratuntavat häält varjata.»

Muidugi vaidles kolleeg talle vastu ja kinnitas, et tegu oli teise Jüriga. «Kiire internetipäring tõi selguse – Saunaviha maski alt paljastus hoopis Jüri Makarov!» 

«Uudishimu ajel võrdlesime me Makarovi ja Homenja pilte ning avastasime hämmastava sarnasuse,» viitas lugeja Makarovi ja Homenja sarnasusele.

Kas märkad sarnasust?

Jüri Homenja.

TV3

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles