KAKS NÄDALAT EI KIPPU EGA KÕPPU Kuhu on kadunud Vene president Vladimir Putin? (7)

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin ja Aserbaidžaani president Ilham Alijev (pole pildil) kohtusid 22. aprillil 2024 Moskvas Kremlis raudteetööstuse veteranide ja töölistega, et tähistada Baikal-Amuuri magistraalraudtee (BAM) ehitamise 50. aastapäeva. Alijev oli Moskvas ühepäevasel töövisiidil. 
Vene president pole samas kaks nädalat Kremlist väljaspool olnud
Venemaa president Vladimir Putin ja Aserbaidžaani president Ilham Alijev (pole pildil) kohtusid 22. aprillil 2024 Moskvas Kremlis raudteetööstuse veteranide ja töölistega, et tähistada Baikal-Amuuri magistraalraudtee (BAM) ehitamise 50. aastapäeva. Alijev oli Moskvas ühepäevasel töövisiidil. Vene president pole samas kaks nädalat Kremlist väljaspool olnud Foto: SOFIA SANDURSKAYA/SPUTNIK/KREMLIN POOL/Scanpix

Pärast seda, kui Vladimir Putin võitis ülekaalukalt Venemaa märtsikuised presidendivalimised, mis oli samahästi kui teater, on Putin pildilt kadunud.

Putin pole veel Kremlist ega oma korterist lahkunud. Näiteks viimase kahe nädala jooksul pole Putini kalendrisse märgitud ühtegi sündmust väljaspool Kremlit, teatab Iltalehti viitega Vene väljaandele Agentstvo.

Erinevus valimiseelsete nädalatega on tohutu, sest Agentstvo andmetel oli Putinil valimispäevale eelnenud kuu jooksul väljaspool Kremlit kokku 31 sündmust. Selle aja jooksul tegi ta neli reisi Moskvast välja.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles