«NENDE ELU ON PÕRGUKS TEHTUD» «Kuuuurija» saates olnud Maiet väidetavalt tüssanud sugulased said internetis korraliku peapesu (9)

Copy
Maie, kes jäi oma maja müügist saadud rahast ilma.
Maie, kes jäi oma maja müügist saadud rahast ilma. Foto: Kuvatõmmis «Kuuuurija»

Esmaspäevane «Kuuuurija» saade rääkis südantlõhestava loo 86-aastasest Maiest, kes enda müüdud maja rahast sentigi näinud pole. Pärast saadet täitusid kommentaariumid inimestega, kes Maiele emotsionaalselt kaasa elasid. 

«Rumal olin, et püüdsin inimest aidata. Nüüd olen ise patuoinas,» ütleb skandaali sattunud Maie mehe vennapoeg Villu, kes koos Maie lapselapsega väidetavalt vanaproua säästud omastas. Ta lisab, et praeguseks on Maie tütretütar kulutanud vanaema majamüügist saadud 50 000 eurot kinnisvara sissemakseks ning peab võtma laenu, et see vanaemale tagasi maksta.

Esmaspäeval oli «Kuuuurija» eetris lugu 86-aastasest Maiest, kes müüs maha enda suure talu, et siis müügist saadud raha eest osta ühetoaline korter. Ehkki talu sai 68 000 euro eest maha müüdud, ei ole vanaproua seda raha omaenda silmaga näinud. Rahast pidi ta käed puhtaks pühkima. Nimelt läks raha Maie mehe vennapojale Villule, kes lahkelt abikäe ulatas. Viimane olevat aga suure summa rahast kandnud edasi oma poja naisele, kes on muuhulgas Maie tütretütar.

«Ma ei saa ju kellelegi midagi kinkida, mille eest siis mina elan, ta võttis kõik ära!» nuttis proua telekaamera ees. Nimelt sõnas Villu, et proua ise olevat avaldanud soovi kinkida 50 000 eurot tütretütrele.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles