PÄEVAHOROSKOOP 23. aprill: Kaljukits võib tunda ebakindlust, Skorpionile pakuvad huvi mitmesugused kultuuriüritused

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tegusat teisipäeva!

 

JÄÄR

Oled uudishimulik ja terane, valmis vastu võtma uut infot. On hea päev õppimiseks, praegu jääb omandatu hästi meelde.

SÕNN

Sul on palju tegemist, aga enamjaolt saad teha just seda, mis tundub sulle huvitav, pakub väljakutseid ja eneseteostusvõimalusi.

KAKSIKUD

Sinu edu pandiks on oskus kaasinimestega õigesti suhelda. Sul on küllaltki lihtne teiste tujusid märgata ja nende motiive läbi näha.

VÄHK

Kaaslastele uuenduslikke plaane tutvustades pead varuma aega ja kannatust. Nad ei pruugi kõigest aru saada, ammugi siis kõike heaks kiita.

LÕVI

Tasub paika panna kaugemaid eesmärke ning võtta aega tegevusteks, mis sulle tõeliselt naudingut pakuvad.

NEITSI

Igasugused ootamatused ja järsud muutused on vastukarva, vajad aega, et uue olukorraga harjuda ning sellest lähtuvalt tegutseda.

KAALUD

Sul võib tekkida ideid töökorralduse tõhusamaks muutmiseks. Pärast tõsist vaimset pingutust peaksid kindlasti end füüsiliselt liigutama.

SKORPION

Sulle pakuvad huvi mitmesugused kultuuriüritused. Kui on tahtmist, jõuad täna palju ära teha, näha ja kogeda.

AMBUR

Lihtne on oma aja ära elanud vanast lahti lasta ja uuele vastu minna. Sinu mõtlemine on paindlik, suudad toimuvat näha uue vaatenurga alt.

KALJUKITS

Võid tunda ebakindlust, hirmu tuleviku ees. Tuleta meelde, mis on sul hästi. Pööra tähelepanu inimestele, kes sinust hoolivad.

VEEVALAJA

Aeg toob välja sinu loomuomase võime kõike positiivselt vaadata ja halbadele asjadele mitte liiga palju tähelepanu pöörata.

KALAD

Esmatähtsad on sinu isiklikud huvid ja vajadused. Teiste sõna sa vaevalt kuulad, pühendud tegevusele, mis sind tõeliselt haarab.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles