:format(webp)/nginx/o/2024/04/22/16023997t1h9d15.jpg)
Mittetulundusliku meediaväljaannete võrgustiku The Conversation kaastöötajad, Iirimaa Dublini Trinity kolledži ajaloolased Susan Flavin ja Charlie Taverner pruulisid koos tänapäevaste õllemeistritega 16. sajandi õlut ja avastasid palju huvitavat.
Mittetulundusliku meediaväljaannete võrgustiku The Conversation kaastöötajad, Iirimaa Dublini Trinity kolledži ajaloolased Susan Flavin ja Charlie Taverner pruulisid koos tänapäevaste õllemeistritega 16. sajandi õlut ja avastasid palju huvitavat.
On teada, et 16. sajandi iirlasd jõid õlut palju rohkem kui iirlased tänapäeval. Kuidas nad sajandeid tagasi õlut tegid ja milline oli nende õlu, oli seni müütide tasandil. Artikli autorid olid osa meeskonnast, kes püüdis leida vastuseid.