VIDEOINTERVJUU «See maksis pea 4000 eurot!» Kui palju on nõus kodumaised staarid disainerrõivastele kulutama ja mida hinnalist nende kapist leiab?

Copy
TFW
TFW Foto: Pilt videost

Sel nädalal toimus taaskord üks stiilsemaid pidusid – Tallinn Fashion Week. Et vunki juurde lisada, üllatas Tallinna moenädal sel korral uue asukohaga ja võrratuid sõusid sai nautida Kalev Spa veekeskuse ujulas. 

«Teinekord olen brändiriiete eest nõus välja käima väga suurt summat,» tunnistas moepidu külastanud Allan Roosileht. Kes on aga kodumaiste staaride lemmik disainerid ja mida põnevat ja hinnalist nende kapis leidub, vaata videost! 

Tallinn Fashion Week tõi taaskord kokku Eesti kõige stiilsemad ja ilusamad inimesed! Kohal oli tõeline kuulsuste paraad. 

Fashion Weeki olid kaema tulnud teiste seas bravuuritar Anu Saagim ja Reet Härmat, modell ja disainer Merit Boeijkens, alati stiilne strippar Marko, Tuuli Rand ja Indrek Vaheoja, näitleja Ingrid MargusKrista Lensin, raadiohääl Allan Roosileht ja Rauno Märks, teleprodutsent Triin Luhats ning suurärimees Joakim Helenius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles