Aunaste: järjest vähemaks jääb neid, kel oleks aega millegi põnevaga tegeleda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Maire Aunaste peab elus kõige tähtsamaks muusikat.

«Seda muidugi peale pere ja armastuse,» täpsustas naine, kes hindab üle kõige Ameerika klassikat.

«Oleksin hea meelega sündinud Ameerikas eelmise sajandi alguses, sest Suure Depressiooni ajal loodi nii palju erinevat muusikat!»

Loomingulisus tähendab tema jaoks elu. «See tähendab, kas tahan inimesega suhelda või mitte. Inimesega, kes midagi loob, saan olla kindel, et mul jätkub teemasid, millest rääkida, sest loomine on elamise vorm,» usub Aunaste. «Järjest vähemaks jääb neid, kel oleks aega millegi põnevaga tegeleda. Näiteks tahtsin kutsuda oma tuttavat märtsi lõpus toimunud Bruce Springsteeni kontserdile, mille peale kutsutu vastas, et ta pole reisumees. Kahjuks näen järjest rohkem seda, et paljud inimesed, kel on pere ja muud kohustused, ei soovi midagi muud teha - olgu põhjuseks raha, aja või viitsimise nappus,» kurtis Maire.

Naine ei looda teistele ja elab oma elu ise põnevaks. Nimelt on Maire end sidunud konkursiga Firmabänd, kus ta žüriiliikmena kontoriinimeste muusikalisi ülesastumisi hindama hakkab.

«Minu arust on väga lahe, kui inimesed veel pärast tööd bändi teevad, sest see ju seob kogu kollektiivi. Veelgi toredam on, kui on võistlus, mis neile kollektiivile väljakutset pakub.Pealegi, minu meelest peaks firmapidudel mängimagi firmabänd, mitte kalli raha eest tellitud muusikud,» lisas Aunaste.

BändCämp Firmabändi esimesed eelvoorud toimuvad uuel nädalal, 11. ja 12. aprillil Rock Cafés, kus omavahel asuvad võistlema 12 bändi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles