«Tähtede täht» stuudioekspert Annely Peebo lendas telesaate jaoks Austriast Eestisse: mul on siiralt hea meel, et ma tulin

Copy
Annely Peebo.
Annely Peebo. Foto: Mardo Männimägi

Pühapäeval jõudis Kanal 2 ekraanile muusikalise võistlussaate «Tähtede täht» viimane voor enne finaali, mis pakkus rikkalikku ooperimuusikat. «Hüpata külma vette, nagu tänased artistid hüppasid, ja sealt välja ujuda, on täitsa tõsine challenge (väljakutse – toim),» kommenteerib tähtede etteasteid ooperitäht Annely Peebo. 

Ajakirjanik Mart Juure ja ooperilaulja Eda Zahharova kõrval võttis pühapäeval kohtunike seas koha sisse ka metsosopran Annely Peebo, kes saate puhuks Austriast Eestisse lendas.

 «Jõudsin täna hommikul. Kanal 2 saatis ühe väga ilusa kirja, nad olid tõsiselt huvitatud minu siiatulekust. Nii ilusa küsimise peale ei tohi ei öelda ja mul on siiralt hea meel, et ma tulin, see emotsioon oli hiilgav. Näha inimesi, kes on ära teinud väga suure töö, see oli põnev,» kommenteerib ooperilaulja. «Hüpata külma vette, nagu tänased artistid hüppasid, ja sealt välja ujuda, on täitsa tõsine challenge (väljakutse – toim).»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles