VIDEOINTERVJUU «Tähtede täht» ooperivoorus triumfeerinud Carlos: olen väga tänulik enda naabritele, kes...

Copy
«Tähtede täht» ooperivoorus triumfeerinud Carlos.
«Tähtede täht» ooperivoorus triumfeerinud Carlos. Foto: Mardo Männimägi

Pühapäeval jõudis Kanal 2 ekraanile muusikalise võistlussaate «Tähtede täht» viimane voor enne finaali, mis pakkus rikkalikku ooperimuusikat. «Ma lihtsalt ei suuda uskuda seda, mul on nii hea meel ja see tundub nii uskumatu lihtsalt,» ütleb stuudioekspertidelt kõige rohkem punkte saanud Carlos. 

«Tähtede täht» jõudis pühapäeval haripunkti ja võistlejatel tuli end tõestada kardetuimas žanris – ooperis. Stuudioekspertidelt maksimumpunktid saanud Carlose emotsioonid olid pärast võitu laes ning noor muusik tunnistas, et tegelikult möödus harjutusprotsess päris intensiivselt. «Enne magamaminekut harjutasin ja olen väga tänulik enda naabritele, kes minuga õiendama ei tulnud ja vabandan, kui neid häirinud olen!»

Saates esitas Carlos hertsogi aaria «La donna è mobile» Giuseppe Verdi ooperist «Rigoletto». Muusiku sõnul tulid loovalikuga appi tema vanemad. «Mõtlesin, et ooperisaade, mida ma seal küll laulan? Küsin tihti oma vanematelt nõu, sest neil on väga hea maitse. Ja mu emps ütles, et ma laulaksin seda. Mõtlesin, et davai ja nii see loovalik tuligi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles