FOTOD «Kõik detailid õmblesin ja kleepisin ise.» Brigitte Susanne Hunt haaras publiku seast endale selga uhke tagi

Heveli Tuisk
, reporter-toimetaja
Copy
Alati nooruslik Brigitte Susanne Hunt.
Alati nooruslik Brigitte Susanne Hunt. Foto: Taavi Sepp

Möödunud nädala reedel peeti Rakveres Aqva konverentsikeskuses ripsmetehnikute meistrivõistlusi. Ürituse õhtujuhiks oli Brigitte Susanne Hunt, kelle sõnul oli see üks fantastilisemaid projekte tema elus. Ühe ripsmetehniku tagi hakkas BSH-le aga niivõrd meeldima, et ta kutsus tehniku lavale, püüdes seda endale saada.

Sandra Nurme on Läänemaalt pärit ripsmetehnik, kes suutis möödunud nädalavahetusel toimunud võistlustel ka mõnes kategoorias võidutseda. «Jäin ise kõigi oma tehtud töödega rahule, v.a LL-kategooria. Tagasiside kohtunikelt oli suurepärane. Konkurents oli sel aastal väga tugev, aga mul õnnestus 5-6D ripsmete kategoorias siiski teine koht saada,» rääkis Nurme Elu24-le ning lisas, et sai ka Läänemaa parima ripsmetehniku tiitli.

Ürituseks oli Nurme endale jalga tõmmanud valged teksased, selga pannud roosa topi, mille peale oli visanud ka roosa jaki. See jakk polnud aga päris tavaline, sest ta oli selle veidikene ümber teinud. «Kõik detailid õmblesin ja kleepisin ise,» sõnas Nurme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles