FOTO Pealinlane leidis Männi pargi tualetist hirmutava leiu: rääkige oma lastele, et selliseid asju ei tohi puutuda

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Mänguväljak Männi pargis.
Mänguväljak Männi pargis. Foto: Mihkel Maripuu

«Tänane leid Männi pargi tualetist,» kirjutab kraanikausi äärelt süstlad leidnud pealinlane Mustamäe elanikke koondavas Facebooki grupis. «Kahjuks ei ole süstalde leidmise eest avalikus ruumis keegi kaitstud, aga võime kinnitada, et probleemid süstaldega on Männi pargis haruldased,» kommenteerib Mustamäe linnaosa valitsuse esindaja.

Kolmapäeval Facebooki gruppi postitatud pildil on näha kraanikausi äärele asetatud kahte süstalt ja valge valamu põhjas olevat vereplekki. Pilt on tehtud Mustamäel asuvas Männi pargis, mis on linnaelanike seas populaarne puhkeala, kus on piknikuplats ja mänguväljak. «Männi parki võib nimetada uue põlvkonna puhkealaks,» kirjeldab linnaparki Puhka Eestis veebileht. 

Siiski võib pargis tualetti külastades sattuda taolise hirmutava leiu otsa. «Rääkige palun üle oma lastele, et selliseid asju ei tohi puutuda!» paneb anonüümne postitaja inimestele südametele. «Ja sina, kes sa neid süstlaid kasutasid ja selleks tõesti paremat kohta kui laste mänguväljak ei leidnud, siis palun viska need prügikasti!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles