«Võiksid väikelaste päevarütmiga rohkem arvestada!» Lolala muusikamaa kollektiivil tuli korraldajatele selgitustööd teha

Heveli Tuisk
, reporter-toimetaja
Copy
Anna ja Adrian.
Anna ja Adrian. Foto: Kuvatõmmis videost

Mõni aeg tagasi tegi Lolala muusikamaa sotsiaalmeedias küsitluse lastevanematele, et uurida, kas nende jaoks on oluline, mis kell algab lastele mõeldud üritus. Seda seetõttu, et neil tekkis vastuseis mõne ürituse korraldajaga, kes tahtsid üritused teha laste uneajal. «Oleme nii (keskpäeval) alati teinud ja inimesi on alati palju,» olla korraldajad vastanud.

Lolalaa muusikamaa taga on vahva perekond – Anna Kuchinsky, Arian Levin, Lola Claudia, Ella Fleidakes. Nad loovad Youtube'i sisu lastele. Eelkõige leiab nende kanalilt lauluvideoid, kusjuures muusika on nad ise loonud.

Nende kodulehel seisab, et Arian on filmimuusika helilooja. Tema muusikat võib kuulda sellistes filmides nagu «Seenelkäik», triloogias «Klassikokkutulek» ja  telesarjades «Süü» ja «Kes tappis Otto Mülleri». Samuti on ta olnud helirežissöör selliste sarjade juures nagu «Kättemaksukontor», «Alo» ja «Vabad mehed». Ta on ka Lolala projekti muusikaline võlur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles