Vastuolulist sisu loonud USA tiktokker suri 36-aastaselt (1)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy

Populaarne, kuid samas ka vastuoluline USA tiktokker Kyle Marisa Roth suri 36-aastaselt. Vahetult enne surma oli Kyle'i karjäär saanud valusa hoobi ja sisulooja süüdistas selles Hollywoodi staari Jennifer Lopezit.

Ameeriklanna Kyle Marisa Roth sai tuntuks TikToki sotsiaalmeediaplatvormil, postitades videoid, milles ta arutas Hollywoodi skandaale ja telgitaguseid. Esmaspäeval, 15. aprillil, avaldas Kyle'i õde Lindsay, et populaarne sisulooja suri möödunud nädalal, vahendab Variety. Ta oli kõigest 36-aastane.

Sisulooja surma põhjust ei ole avaldatud.

«Proovime perekonnana siiani seda mõista ja otsustada, kuidas me tema elu korralikult austada saame,» kirjutas sisulooja õde oma ühismeediakontol. «Tean, et ta puudutas paljusid oma huumori, arukuse, ilu, kõmulugude, sportlikkuse ja palju muuga – tal oli nii palju andeid.»

«Tunnen kaasa neile, kes tema kaotusest alles nüüd teada saavad,» lisas ta lõpetuseks.

Ühismeedias jagas kurba uudist ka Kyle'i ema. «Mu tütar Kyle on meie seast lahkunud. [...] Ta oli täis armastust ja elas kirglikult. Miski ei ole praegu loogiline ja küllap teame rohkem järgnevatel päevadel. Olge üksteise vastu lahked.»

Kyle'il oli kaks TikToki kontot, millest esimesel oli enam kui 750 000 fänni, kuid mis ei ole enam aktiivne. Tema teist kontot jälgis 200 000 fänni ja tema videopostitustel oli üle viie miljoni positiivse reaktsiooni.

Sisulooja kajastas Hollywoodi vastuolulisi teemasid, millest üks oli seotud Jennifer Lopezi dokumentaalfilmiga «The Greatest Love Story Never Told». Lopez rääkis dokumentaalfilmis oma minevikust Bronxis ja seda viisil, mis pälvis hiljem palju negatiivset vastukaja, vahendab Forbes

Kyle rääkis Forbesile, et iga tema video, mida ta Lopezi dokumentaalfilmist tegi, sai autoriõiguste rikkumise süüdistuse ning seetõttu jäi ta oma esimesest TikToki kontost ilma. «Jennifer Lopezi nartsissism hävitas mu väikese äri kõige olulisema osa,» kommenteeris Kyle ajakirjale Forbes märtsi lõpus. «Mul ei olnud isegi võimalik nelja aasta jooksul tehtud tööd, mida oli vaadatud enam kui miljard korda, alla laadida.»

Sisulooja viitas, et ta kaotas vana konto kadumise tõttu märtis neljakohalise sissetuleku, mis mõjutab tema ligipääsu ravile, mida ta vajab. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles