«Nagu teismelised» – just selliste sõnadega kirjeldas keegi kümne aasta tagust skandaali, millesse kisti Eesti presidendi Toomas Hendrik Ilvese toonane nõunik Iivi Anna Masso. Kõmu tekitanud lugu on tänaseks justkui vaibunud, näib, et avalikkus on selle unustanud, kuid Masso otsib siiani vastuseid ja nõuab õiglust, mida ta väljendab meediamajadele saadetud ründavas kirjas.

Enam kui kümme aastat tagasi korraldas Postimees Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsisaalis Eesti arvamusliidrite lõuna. Kümnendat korda toimunud arvamusliidrite lõuna üks peaesineja oli politoloogias doktorikraadi omandanud Iivi Anna Masso.

Aasta hiljem saab naisest president Toomas Hendrik Ilvese nõunik. Aasta pärast seda, 2014, ilmub Kroonikas lugu, mis viitab sellele, et Massol on presidendiga töösuhetest veidi soojemad suhted. Näis, et lugu tuli ja läks. Postimehe ega Elu24 arhiivist väljamõeldud afäärile viitavaid artikleid ei leidu. Kuid sellega lugu ei lõppenud, sest see ei jää viimaseks korraks, mil Masso meediaveergudele satub.

Kommentaarid (13)
Copy