VIDEOINTERVJUU «Tähtede täht» latiinovoorus kirgliku ballaadi esitanud Saara Nüganen: minu puhul oleks kindla peale minek olnud mingi lustakam ja kiirem lugu

Copy
Saara Nüganen «Tähtede täht» latiinovoorus.
Saara Nüganen «Tähtede täht» latiinovoorus. Foto: Mardo Männimägi

Kanal 2 muusikasaates «Tähtede täht» sukelduti täna latiinomuusikasse ning Saara Nüganen esitas Luz Casali kirgliku loo «Un año de amor». «Mõtlesin, et äkki oleks hea kontrast. Et läheb, kuidas läheb, aga vähemalt on mingisugune kontrast teistele numbritele, et võtame korraks aja maha,» kirjeldab Saara lauluvalikut.

Ehkki Saara esitus pälvis stuudioekspertidelt vaid kiidusõnu, siis näitlejanna enda sõnul võttis ta looga pigem riski. «Minu puhul oleks kindla peale minek olnud mingi lustakam ja kiirem lugu, mis oleks mulle kindlasti olnud lihtsam. Seda emotsiooni on lihtsam väljendada keha abil, paned keha liikuma ja juba see emotsioon tuleb. Sellist kirglikku ja kurba ballaadi seistes ühe koha peal esitada on minu jaoks palju raskem, sest ma pole ka laulja ja ma ei oska võib-olla vokaalselt ära täita kõike, see oli kindlasti mulle raskem.»

Hispaania keeles laulmine Saara sõnul väga keeruline polnud. «Mõni teine keel oleks ehk raskem olnud. Hispaania keel on üsna foneetiline selles mõttes,» sõnab Saara, kellele oli hääldusega abiks ka teinegi saates osaleja, Hispaaniast pärit ooperilaulja German. «Näitlemine on suur imiteerimiskunst, nii et kuulasin seda originaalversiooni palju ja laulsin ka ise sisse ja kuulasin seda,» kirjeldab ta õppeprotsessi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles