FOTO Amanda Hermiine Künnapase kõrval võtavad «Kättemaksukontoris» koha sisse uued näitlejad

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Amanda Hermiine Künnapas.
Amanda Hermiine Künnapas. Foto: Aivar Kullamaa

Möödunud aasta lõpus raputas «Kättemaksukontori» fänne uudis, et sarjast lahkuvad nii Kadri Rämmeld kui ka Elina Reinold. Tänaseks on selgunud, kes nende asemel kohad sisse võtavad!

«Värsketes lugudes teevad kandvates rollides kaasa Amanda Hermiine Künnapas (Lumi-Lee), Elisabet Reinsalu (Barbara) ja Märten Metsaviir (Madis) ning loomulikult on jätkuvalt kaasatud ka mitmed muud tuntud tegelased,» vahendab portaal tv3.ee

Elisabet Reinsalu on Linnateatri näitleja, kes teleekraanil vallutas rahva südame Mari Jakobsonina sarjas «Pilvede all». Ta on mänginud ka filmides «Rahu tänav» ja «Nimed marmortahvlil».

Märten Metsaviir on Eesti rahvale enim tuntud ajalooliste mängufilmide sarjast «Apteeker Melchior». Ta on lõpetanud 2020. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli ja töötab alates 2021. aastast Eesti Draamateatris näitlejana.

«Kättemaksukontori» 31. hooaeg jõuab teleekraanile sügisel, ent alates 18. aprillist avaneb võimalus sarja vaadata ka Go3 teleteenuse vahendusel.

Muutuste tuules

Möödunud aasta lõpus tuli ilmsiks, et ülipopulaarse teleseriaali «Kättemaksukontor» uue hooaja võtetel puhuvad muutuste tuuled ning peategelased Marion Pärn (Kadri Rämmeld) ja Freya Narvik (Elina Reinold) lahkuvad sarjast. 

Sarja produtsent Raivo Suviste ütles tookord Kroonikale, et muutuse tingis vajadus värskendada sarja süžeed ja suuremaid erimeelsusi kellegi vahel ei ole.

Tänavu veebruari alguses aga tunnistas Kadri Rämmeld Kroonikale, et erimeelsused tema ja Raivo Suviste vahel siiski aset leidsid. Spekulatsioonide kohta, kas tegemist oli rahateemadega, kumbki midagi täpsemat tänaseni avaldanud ei ole.

«Kättemaksukontor» on parima teleseriaali nominent homme, 12. aprillil toimuval Eesti filmi- ja teleauhindade galal. Amanda Hermiine Künnapas on nomineeritud parima naisnäitleja auhinnale telesarjas. 

Rämmeld osales sarjas algusest peale

Mullu sügisel jõudis Go3 vahendusel ekraanile «Kättemaksukontori» 30. hooaeg. Kodumaise krimikomöödiasarja esimene osa läks TV3-s eetrisse 30. aprillil 2009. aastal.

Kadri Rämmeld on osatäitjatest ainuke, kes on sarjas osalenud algusest peale ehk täitnud Marion Pärna rolli 14 aastat.

Algupärane kolmik koosnes Rämmeldist ja Marika Vaarikust, kes kehastas Frida Arrakut. Nendega liitus 6. hooajas meistervaras Häidi Õigepaulus, keda kehatas Elina Pähklimägi.

Kui Frida hakkas 10. hooajas Püha Neitsi Kloostri nunnaks, ilmus teda asendama tema vanemteadurist noorem õde Freya Narvik, keda kehastab Elina Reinold.

Häidit tuli 11. hooajas asendama Kirke Klein (Adeele Sepp), kes töötas enne politseis uurijana. Kleini vahetas omakorda välja endine tänavalaps Luna Haab (Ragne Veensalu). Kui Luna otsustas hakata ellujäämisinstruktoriks, hakkas kolmandaks detektiiviks noor ja elus kogenematu Lumi-Lee Aigo (Amanda Hermiine Künnapas).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles