ODAVA KLEIDI FOPAA Rikkur Jeff Bezose kihlatu kompis USA presidendi galaõhtul reeglite piire

Inna-Katrin Hein
Copy
Jeff Bezos ja Lauren Sanchez 10. aprillil 2024 Washingtonis Valges Majas korraldatud õhtusöögil Jaapani peaministri Fumio Kishida ja ta naise Yuko Kishida auks. Paljudele sündmusest fotosid näinutele jäi silma Sanchezi ebatavaline riietus.
Jeff Bezos ja Lauren Sanchez 10. aprillil 2024 Washingtonis Valges Majas korraldatud õhtusöögil Jaapani peaministri Fumio Kishida ja ta naise Yuko Kishida auks. Paljudele sündmusest fotosid näinutele jäi silma Sanchezi ebatavaline riietus. Foto: Tierney L. Cross / CNP via ZUMA Press Wire / Scanpix

USA president Joe Biden ja esileedi Jill Biden austasid riikliku õhtusöögiga Jaapani peaministrit Fumio Kishidat. Külalistena olid kohal rohkem kui 200 tuntud inimest.

Kuna tegemist oli Jaapani peaministri ja ta naise auks korraldatud sündmusega, oli ruumi- ja lauakujundus jaapanipärane.

USA presidendipaari korraldatud sündmusele olid kutsutud peale kunagise maailma esirikkuri Jeff Bezose ja ta kihlatu Lauren Sancheze näiteks näitleja Robert De Niro ning Bill ja Hillary Clinton, kirjutab Hello!.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles