KLIPP Terrased vastasid elutähtsatele küsimustele: kes tegi suhtes esimese sammu ja kellest saab miljonär?

Elu24
Copy
Hendrik Terras ja Maria Pihlak abiellusid Tallinnas Rootsi-Mihkli kirikus.
Hendrik Terras ja Maria Pihlak abiellusid Tallinnas Rootsi-Mihkli kirikus. Foto: Mihkel Maripuu

Kõigest loetud tundidega on Hendrik Terrase TikTokki postitatud klipp kogunud üle 30 000 vaatamise. Kumb siis unustaks lapse suurema tõenäosusega lasteaeda ja kummast saaks spioon?

Möödunud nädalal tuli ilmsiks, et poliitik Hendrik Johannes Terras ootab abikaasa Mariaga pisipere. «Meie pisike +1 on juba mõnda aega salaja igal pool kaasas käinud!» teatasid nad rõõmsast uudisest armsa videoga ka Instagramis. 

Paar laulatati tänavu 17. veebruaril Rootsi-Mihkli kirikus.

Nädal aega pärast uhket pulmapidu väisas paar vabariigi aastapäeva vastuvõttu, kus Maria tõdes, et uue nimega harjumine võtab ikka aega. «Aga väga hea tunne on,» lisas ta. «Kõik meie varad on nüüd ühised, kaasa arvatud kõik toidud, mis Hendrik koju toob, mul on väga hea meel selle üle,» naljatles ta. 

Kolmapäeval jagas Hendrik Terras aga oma TikToki kontol vahvat videot, kus vastasid abikaasaga tähtsatele küsimustele. Tänaseks on klipp kogunud juba üle 30 000 vaatamise.

Humoorikast videolõigust selgub, et esimese sammu paari suhtes tegi Hendrik. Kumb unustaks aga suurema tõenäosusega lapse lasteaeda? Tuleb välja, et Maria. Küll aga saaks mõlema arvates temast tõenäolisemalt miljonär. 

Vaata täispikka videot!

@elu_terrasega Kes veel tahab Hendrikult küsimusi küsida?🤌 #hendrikterras #eestitiktok #eesti ♬ original sound - hendrik.terras

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles