PIILU SISSE Portugali kolinud eksmiss Kristiina Heinmets müüb kopsaka summa eest oma Pirita luksuskorterit

Elu24
Copy
Kristiina Heinmets.
Kristiina Heinmets. Foto: Taavi Sepp / kuvatõmmis / Elu24 kollaaž

Möödunud aastal Portugali kolinud ja seal kinnisvaraärisse sukeldunud eksmiss Kristiina Heinmets on Eestis müüki pannud oma Pirital asuva korteri.

«Müügile on tulnud luksuslik, imeliste vaadetega kolmetoaline korter, mille suurus on 98,1 ruutmeetrit. Sellele lisanduvad terrassid ja rõdud 29,4 ruutmeetri ulatuses, luues kokku muljetavaldava 127,5 ruutmeetri suuruse avaruse,» seisab kinnisvaraportaali City24 üles pandnud kuulutuses. 

Sellest saab lugeda, et tunnustatud arhitekti Meelis Pressi projekteeritud 16korruseline Pirita teel asuv maja on üks esimesi luksuslikke lisateenuseid pakkuvaid eluhooneid Tallinnas. Maja teisel korrusel asub eksklusiivne juurdepääs jõusaalile ning poksi- ja joogasaalile, korrus kõrgemal saab lõõgastuda spaas. 

Enne tutvustamiseni jõudmist märgitakse aga veel ära, et korteri tõeliseks väärtuseks võib pidada võrratuid vaateid nii linnale kui ka Tallinna lahele, kust avanevad õhtuti imelised päikeseloojangud. 

Vaata korteri tutvustust ja pilte siit!

Möödunud aastal kodumaa tolmu jalgadelt pühkinud eksmiss ja kolme lapse ema Kristiina Heinmets rääkis mullu kevadel toimetusele, et talle tehti Portugalis ettepanek ühineda uue kinnisvaraettevõttega, mille kinnisvaranimekirja väärtus on 2,5 miljardit eurot.

«Mulle on usaldatud kallihinnaliste villade esindamine ja ühtlasi on mul lubatud oma Instagramis avaldada videoid mõisate ja villade sisemusest. Seega saab olema huvitav kogemus jagada oma jälgijatele luksuslikku elu Portugali erinevates piirkondades,» tutvustas ta oma uusi tegemisi, millega jätkab edukalt ka täna.

Paar nädalat tagasi Portugalis Aroeiras müüki tulnud kolmekordsel villal, mis maksab 3,2 miljonit eurot, on näiteks seitse meetrit kõrged laed ja marmorist põrandad, kaks basseini ja kinosaal ning garaaž mahutab koguni viis autot. 

Mullu suve lõpus rääkis Heinmets Õhtulehele, et leidis endale Portugalist ka uue armastuse.

Tema 19 aastat kestnud kooselu endise abikaasa, kinnisvaraärimehest Aivar Aigroga lõppes 2019. aastal. Neil on kolm ühist last: pojad Airon Kindlus ja Leonhard Charlton ning tütar Alexandra Amelie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles