VIDEO Lõunanaabrite suurim staar Brainstorm saatis Eesti fännidele lõbusa videotervituse

Elu24
Copy
Foto: Õllesummer

Üle kuue aasta taas Eestis esinev Läti suurim muusikastaar Brainstorm saatis Eesti fännidele lõbusa videotervituse. Alati sarmikas Renārs Kaupers ja Brainstorm astuvad üles 5. juulil Tallinna Lauluväljakul festivali Õllesummer pealaval.

Läti tänapäeva kuulsaim artist Brainstorm sai üleöö tuntuks 2000. aasta Eurovisioonil, kus astus üles hittlooga «My Star». Bändi liidri Renārs Kaupersi kõikevõitev sarm, stiil ja hääl tegid Brainstormist kiirelt Baltikumi tuntuima muusikaekspordi artikli.

Brainstormi edu kinnitasid mitmed hittlood nagu «Maybe», «Thunder Without Rain», «Nothing Lasts Forever» jpt. Artist esineb üliharva isegi oma Läti fännide ees ning tema tulek Õllesummerile on märgiline. Brainstorm on üks vähestest regiooni artistidest, kes on esinenud kontsertidega sellistel suurfestivalidel nagu Glastonbury ja Sziget.

Foto: Õllesummer

Brainstormi lõid 1989. aastal Jelgavas neli endist klassivenda. Artist on saanud mitmeid rahvusvahelisi auhindu ja on oma kodumaal, enim tuntud Prāta Vētra nime all, kultusbändi staatuses.

Brainstormiga ühel päeval esinevad Õllesummeril Tommy Cash, Ines, Maarja-Liis Ilus, Koit Toome, Shanon, Tuberkuloited jpt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles