Kojamehest kuulus tiktokker võitis kampaaniaga uhke BMW: mõtlesin, et mida kuradit, see ei saa ju olla tõsi! (2)

Copy
Foto: Hanna-Liisa Kalinina

«Isegi klienditeenindaja nuttis teisel pool toru,» räägib TikTokist tuntud Loositädi, kes võitis auhinnamängus uhke BMW.

Hanna-Liisa Kalinina ehk Loositädi on laia kaliibriga naine. Ehkki elukutselt on ta kojamees, müüb ta lisaks sellele oma logoga tooteid ning töötab taaskasutuspoes.

Avalikkusele on Hanna-Liisa eelkõige tundud aga kui Loositädi, kes korraldab oma 15 000 jälgijaga TikToki kontol pea igal õhtul erinevaid loose. 

@hannaliisakalinin Kuidas meeldib😁 Sorry,mikker rämedalt moonutab kuigi ma laulan ilusti 🤣😁 #following #like #eestiotsibsuperstaari #superstaar #kandideerin ♬ original sound - Loositädi🤩

Nüüd naeratas aga loosiõnn temale endale. Nimelt hakkas märtsi alguses Lidli sünnipäevakampaania, kus loositi välja mitmeid kingitusi. Loosimängu peaauhinnaks oli sõiduauto BMW X1 sDrive 18d.

3. aprillil sai Loositädi Lidlilt meili, millele naine ei osanudki esialgu reageerida. «Mida kuradit, see ei saa ju olla tõsi!» ei suutnud ta ära imestada.

Loositädi uhiuus auto
Loositädi uhiuus auto Foto: Hanna-Liisa Kalinina

Nimelt sai ta justnimelt peaauhinna – uhke sinise BMW. Kuna naine oli šokis ega suutnud võitu uskuda, helistas ta klienditeenindajale, kes kinnitas, et on tõepoolest võitnud 40 000 euro väärtusega BMW. «Isegi klienditeenindaja nuttis teisel pool toru,» lisab Hanna-Liisa.

Võit tuli naise jaoks suure üllatusena, kuna enda sõnul ei keskendunud ta auhinnamängule, vaid käis toidupoes nii nagu ikka toiduvarusid täiendamas. Kuna Loositädil lube ei ole ega kavatsegi neid teha, saadab ta autokooli hoopis oma abikaasa.

Kolmapäeval kell 14.00 sai naine oma võidu kätte. Tema jälgijaid said seda muidugi otseülekande vahendusel tema TikToki kontol jälgida.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles