Mänedžer Marjen Võsujalg on juba 40 päeva haigustega maadelnud: seekord pean päriselt aja maha võtma

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Marjen Võsujalg.
Marjen Võsujalg. Foto: Galina Photography

«Avastasin just, et ma olen vahelduva eduga olnud 40 päeva haige,» ütleb ürituste korraldaja ja mänedžer Marjen Võsujalg. Ta räägib Elu24-le, et kui seni on pigem olnud nii, et ta põeb püstijalu oma külmetushaigused läbi, siis seekord ta nii kergelt ei pääsenud ning tuleb päriselt aeg maha võtta.

Marjen Võsujalg jagab Instagrami loos, et sel kevadel on haigused teda kimbutanud koguni 40 päeva. Märtsikuu algas angiiniga ning sellele järgnes kahepoolne keskkõrvapõletik, nina- ja neelupõletik ning B-gripp. «1. märtsil, kui oli Kristina ja Malluka sünna, siis ma sain angiini diagnoosi,» ütleb Võsujalg, kellel jäi haiguse tõttu sünnipäevapeol osalemine ära.

Ta räägib, et angiini ravina sai läbi tehtud antibiootikumide kuur ning ta lubati tagasi tööle. «Aga siis tundsin, et palavik on tagasi ja kõrvad vilisevad. Siis sain keskkõrvapõletiku ja ninaneelupõletiku diagnoosi. Tegin uue kuuri. Tundus, et kõik toimis ja võib tööle naasta, kõik on äge ja siis nüüd sain B-gripi,» räägib ta avameelselt Instagrami loos. «Ma olen nii-nii väsinud,» tunnistab Võsujalg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles