KOGU AEG SAMA Donald Trumpi töötajad paljastasid, mida ta oma villas ikka ja jälle teeb (4)

Inna-Katrin Hein
Copy
USA endine president ja nüüdne vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump rääkimas 16. veebruaril 2024 ajakirjanikega oma Florida Mar-a-Lago villa väravas.
USA endine president ja nüüdne vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump rääkimas 16. veebruaril 2024 ajakirjanikega oma Florida Mar-a-Lago villa väravas. Foto: AP Photo / Rebecca Blackwell / Scanpix

USA endisele presidendile ja praegusele vabariiklaste presidendikandidaadile Donald Trumpile meeldivad klassikalised rokklaulud ning ta kuulab neid ikka ja jälle. See tõsiasi selgub uudistelehekülje Axios artiklist, milles on intervjueeritud Trumpi sõpru ja tema Mar-a-Lago villa töötajaid.

Floridas asuva ookeaniäärse kodu helisüsteem on täielikult majaomaniku kontrolli all. Trumpil on suur iPad, mille kaudu ta oma Spotify esitusloendit juhib. Töötajad nimetavad Trumpi muusika kuulamise hetki naljaga pooleks Deejay T (Diskor T – toim) esinemisteks, ütlevad Axiose allikad.

Šõu algab tavaliselt pärast õhtusööki. Kui Trump Spotify avab, kipub ta helitugevust valjemaks keerama, sageli nii kõrgeks, et inimestel on raske üksteist kuulda.

Trump kuulab samu vanu hitte ikka ja jälle.

Tema esitusloendis on näiteks Elvis Presley «Suspicious Minds», Lionel Richie «Hello», Guns N' Rosesi «November Rain», James Browni ja Luciano Pavarotti duett «It's A Man's Man's Man's World» ja Sinéad O'Connori «Nothing Compares 2 U». Talle meeldivad ka Andrew Lloyd Webberi muusikalid «The Phantom of the Opera» («Ooperifantoom») ja «Jesus Christ Superstar» («Jeesus Kristus superstaar»). Üks tema lemmikartiste on Elton John.

Kui Trumpil on häärberis külalised, astub ta tavaliselt üles DJna. Ta ütles 2022. aastal antud intervjuus, et parim viis kuulajaid tantsupõrandale meelitada on mängida Village Peoplesi 1978. aasta tantsuhitti «Y.M.C.A».

Mitte kõik muusikud pole vaimustuses sellest, et Trumpile nende muusika meeldib. Teiste hulgas on palunud Rihanna, Pharrell Williams ja R.E.M., et Trump ei mängiks nende muusikat oma avalikel sündmustel.

Neil Young kaebas 2020. aastal Trumpi kohtusse, väites, et Trump rikkus autoriõiguse seadusi, esitades tema laule poliitilistel miitingutel ja muudel presidendivalimiskampaania sündmustel.

New Yorgi kohus jättis Neil Youngi hagi Donald Trumpi vastu rahuldamata. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles