KÜÜNETEHNIKUST SUURELE LAVALE! Miss Raplamaaks kroonitud Helena Kurjama: miski pole võimatu, kui teha seda, mis endale meeldib

Copy
Foto: Helena Kurjama

6. aprillil toimus järjekordne Miss Raplamaa finaal, kus krooniti võitjaks Helena Kurjama. «Võit tähendab mulle seda, et miski pole võimatu, kui teha seda, mis endale meeldib ja lööb silma särama, ning tuleb endasse lihtsalt piisavalt uskuda,» nendib 20-aastane Helena.

Miss Raplamaa on traditsiooniline kevadine suurüritus, mis on toimunud igal aastal alates 1995. aastast. Ehkki see kannab nime Miss Raplamaa, külastavad seda inimesed nii maakonnast kui ka kaugemalt. 

Võistluse finaalpäev hakkab kandidaatide jaoks varakult – juba kell üheksa hommikul algab ürituse proov. Peale lõunapausi hakatakse tegema soenguid ja meike. Üritus avatakse ägeda avatantsuga, mida žürii juba ka hindab. Peale tantsu on talendivoor, kus tänavuseks võitjaks kroonitud Helena Kurjama esines võimsa trummi-show'ga. Talendivoorule järgnesid moevoorud ning lõpetuseks läbisid missikandidaadid žürii küsimustevooru. Õhtut juhtis andekas näitleja Franz Malmsten!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles