Egiptusesse kolinud Kerdo Mölder: üks asi on hotellis puhata, teine asi on sinna korter rentida ja päris elu hakata elama

Elu24
Copy
Kerdo Mölder.
Kerdo Mölder. Foto: Kuvatõmmis «Kuuuurija» saatest

«Ma olen seal nii palju käinud, mul on seal nii palju tuttavaid ees. Ma nagu tunnen end seal koduselt,» selgitas menuansambli Respekt solist Kerdo Mölder «Kuuuurija» saates, miks otsustas kevadel Hurghadasse kolida.

«Mul on alati olnud selline plaan, et kui ma saan vanemaks, siis ma pool ajast elan soojal maa, pool Eestis,» rääkis kevadel Egiptusesse Hurghadasse kolinud ansambli Respekt solist Kerdo Mölder «Kuuuurija» saates. Idee Eestist teatud ajaks ära kolida, sai ta aga enda sõnul Soomes elades. «Sealt ma selle malli sain, kui ma seal ikka noorena käisin ja töötasin. Seal nad käivad nii, et lähevad oktoobris Hispaaniasse elama ja tulevad mais tagasi.»

Esialgu sõlmis Kerdo korteri üürilepingu aasta lõpuni ja sõidab küllaltki tihti Egiptuse ja Tallinna vahet. «Ma olen seal nii palju käinud, mul on seal nii palju tuttavaid ees. Ma nagu tunnen end seal koduselt,» selgitas ta, miks otsustas kolida just Hurghadasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles