SÕDA KANEPI VALLAS «Minu asjad ja äkki on kellegi teise omad!» Põlgaste vanahärra jäi üleöö ilma nii garaažist kui seal olnud varast (12)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Põlgastes elav Vello, kes jäi ilma nii garaažist kui seal olnud varast.
Põlgastes elav Vello, kes jäi ilma nii garaažist kui seal olnud varast. Foto: Kuvatõmmis saatest «Kuuuurija» / Elu24 kollaaž

«Naabrinaine tuli ja ütles, et tema ei pääse oma garaaži sisse, et lukk on ära vahetatud. Läksin mina ka vaatama ja minu garaažiga täpselt sama lugu,» rääkis Põlgastes elav vanahärra Vello saates «Kuuuurija», kuidas ta ühel päeval enam oma aastakümneid tagasi ehitatud garaaži sisse ei pääsenud.

«Esitasime kolhoosi juhatusele avalduse, et tahame ehitada ja saime vastuse, et palun ehitage,» meenutab Vello 40 aastat tagasi oma kortermaja lähedale ehitatud garaaži, kus nad koos abikaasa Astaga tänaseni oma asju hoidsid.

Eakal mehel oli seal näiteks täiskomplektne mootorratas Jawa, mille eest pakuti kunagi 4000 eurot, lisaks metsatõstuki jagaja, millest tal isegi rohkem kahju on. «Nemad müüvad vanarauaks maha, saavad 50 eurot, aga minul on vähemalt 5000eurone tõstuk nüüd kasutuskõlbmatu,» kurdab Vello ja lisab, et garaažis oli veel igasuguseid asju alates uutest Jawa varuosadest ja suuskadest lõpetades põllumajandustehnikaga.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles