New Jerseys elav eestlanna kodukanti raputanud maavärinast: seisime jõe ääres, kui äkki käis pauk

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Foto: Kuvatõmmis TikTokist

Reedel tabas New Yorgi lähistel asuvat New Jersey osariiki 4,8-magnituudine maavärin. «Esialgu mõtlesime, et mingi suur pauk käis, et mingi plahvatus äkki kuskil, aga siis vaatasin, et puud ja kõik postid meie ümber hullult värisesid,» kirjeldab New Jerseys elav eestlanna.

«Me olime õues, ühe väikese jõekese juures mängimas, kui see juhtus... Päris uskumatu elamus tegelikult maavärina ajal õues olla,» räägib USAs New Jerseys elav eestlanna Kaidi oma TikToki kontol, millel on ligi 106 000 jälgijat.

Möödunud nädala lõpus, täpsemalt reedel, kui New Jerseyt tugev maavärin raputas, oli Kaidi oma lapse ja emadest sõbrannadega looduses. «Seisime seal jõe ääres ja äkki kuulsime, et pauk käib. Kõik hakkas värisema,» kirjeldab ta. «Vaatasime üksteisele otsa, et kas see on maavärin... Esialgu mõtlesime, et mingi suur pauk käis, et mingi plahvatus äkki kuskil, aga siis vaatasin, et puud ja kõik postid meie ümber hullult värisesid. Krabasin lapse kohe sülle, et issand ma pean temaga jooksma hakkama.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles