BLOGI JA GALERII «Mul ka kõrini, mul on ka limiit!» Jüri Butšakov maksis Leplandile pärast esinemist raha tagasi

Copy

Lõpuks ometi pühapäev ja see tähendas vaid üht, «Tähtede täht» oli taas Kanal 2 eetris! Sel korral pandi end proovile pungižanris ja meeleolukat õhtut aitasid Elu24 otseblogis veelgi vingemaks muuta MyHitsi hommikuprogrammi saatejuhid Andry Padar ja Janet Vavilov. 

Pühapäeval, 7. aprillil, tuli Jüri Butšakovi juhtimisel Kanal 2 suursõu andekatel artistidel end ületada ehk kõige enam, sest möödunud nädala žanr nõudis ka mööda laulmist. Võistlejad otsisid välja nahkjakid ja ajasid juuksed harja ning tõmbasid publiku punkmuusika metsiku energia rüppe.

Esitusele tulid järgnevad lood:

Tanja Mihhailova-Saar – «Punker» (Propeller)

Antti Kammiste – «White Riot» (The Clash)

Eleryn Tiit – «Käed» (Generaator M)

Carlos Ukareda – «Tere, Perestroika» (J.M.K.E.)

Anett Kulbin – «One Way or Another» (Blondie)

Germán Gholami – «Legalización» (Ska-P)

Saara Nüganen – «Kalkar» (Singer Vinger)

Ott Lepland – «Tahan oma raha tagasi» (Babach)

Stuudios hindasid punkariteks kehastunud võistlejate tulist loomingut saate eksperdid. Püsiliikme Mart Juure kõrval võtsid paneelis koha sisse energiline Winny Puhhi solist ja raadio MyHits saatejuht Indrek Vaheoja ning karismaatiline punkarihingega näitleja Merle Jääger ehk Merca.

Merca sõnul on punk ettearvamatu ja nakkava loomuga. «Punk on nagu herpes, mis aeg-ajalt välja lööb. Aga herpes on nakkav, olge siis ettevaatlikud, mine tea, mis külge hakkab või välja lööb!» Näitleja sõnul võib punk olla lõbus, kuid samal ajal ka mässumeelne ja üllatav. Kuigi möödalaulmine võib olla punkmuusikas üsna tavaline, rõhutab Jääger, et sõnum peaks siiski jõudma kuulajateni.

Tagasi üles