Liis Lemsalu õnnelikust pereelust: ma tahan olla see ema, kes teeb kõik õigesti

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Ekraanitõmmis videost.

ETV saates «Hommik Anuga» käis külas lauljatar Liis Lemsalu, kes jagas mõtteid emadusest ning rääkis oma värskest loost. «Usun, et see on selline ilus värviline algus tulevale kevadele ja suvele. Lihtsalt see, et olla tänulik, et sa oled elus, sa oled terve...» räägib Liis sõnumitest, mida tema uus laul kannab. Vestluses puudutab ta ka «Pealtnägijale» antud intervjuu teemat ning avaldab, mis teda oma lugu rääkides närviliseks tegi.    

7. aprilli saade «Hommik Anuga» algas säravalt, sest külla oli tulnud Liis Lemsalu, kes kandis pilkupüüdvat lavendlilillat kostüümi ja lausa pakatas positiivsusest, õnnest ja energiast.

«Meil on olnud mõnus ja pehme kulgemine. Võtan seda tänutundega. Isegi kui ta nutab, olen nii tänulik, et ta on mul olemas ja olen tänulik, et saan olla ema,» ütleb Lemsalu emaks olemise kohta, viidates endometrioosile, millega tal on tulnud aastaid võidelda ja mille tõttu polnud üldse kindel, kas ta kunagi lapse saab. Liisi poeg on peagi saamas viiekuuseks. «Ta on olnud hästi tubli poiss,» ütleb Liis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles